Over cactus van der meer

Over Cactus van der Meer

Cactus van der Meer is een echt familiebedrijf. Ruim 40 jaar geleden is het opgericht door Cor en Jank van der Meer in het Westland (Honselersdijk, vijverberglaan 4a). In 2012 hebben hun kinderen Jeroen en Mirjam de kwekerij overgenomen.  

Naast de kwekerij hebben Jeroen en Mirjam ook een groothandel in bloemen, planten en bomen. Hierbij is Mirjam verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van beide bedrijven en is zij voornamelijk te vinden op de groothandel. Jeroen is vrijwel altijd in de kwekerij aangezien hij verantwoordelijk is voor de cactus teelt en logistiek.

Cactus van der Meer specialiseert zich volledig op de teelt van Euphorbia en Cereus cactussen, zowel kleine als grote potmaten met cactussen van 20-150cm hoog! Hierbij proberen wij een constant aanbod in Euphorbia cactussen aan te bieden. Daarnaast bieden wij klanten de mogelijkheid om partijen te reserveren. Geïnteresseerd en bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

MEERgroothandel

Naast de Cactus kwekerij hebben wij ook een groothandel in bloemen, planten en bomen. Deze wordt gerund door Mirjam van der Meer de zus van Jeroen. De groothandel richt zich voornamelijk op bloemisten, interieurbeplanters, tuincentra en hoveniers.

Dagelijks wordt de plantenvoorraad van ruim 2.500m2 in de groothandel ververst met nieuwe bloemen en planten van de klok en kwekers. Klanten kunnen online of in de Cash & Carry producten kopen. Online gekocht producten kunnen dezelfde dag nog opgehaald worden in de Cash & Carry of worden bezorgd (tegen betaling). Klanten die in de Cash & Carry kopen kunnen hun producten direct betalen per pin, contant of op rekening. Meer informatie vindt u op: www.meergroothandel.nl.