Cereus cactus assortiment

Cereus Pervanius

De Cereus Pervianus staat bekend vanwege zijn prachtige blauwe kleur en het feit dat deze cactus niet vertakt. De stekels van de Cereus Pervianus zijn zeer scherp en hard. In Zuid-Europese landen gelooft men dat het plaatsen van Cereus cactussen naast een computer ervoor zorgt dat deze de stralingen opvangen. In Honselersdijk zeggen wij: ‘’neem geen risico en plaats op zijn minst twee Cereus cactussen naast uw beeldscherm!’’.

Cereus Monsteruosus

De Cereus Monsteruosus is een vertakt gedrongen cactus. De Cereus Monsteruosus wordt ook wel de rotscactus genoemd vanwege zijn harde (en pijnlijke) stekels. Hierdoor is de plant echter wel zeer decoratief. De Cereus Monsteruosus is een langzaam groeiende Cereus soort die wij jaarrond kunnen aanbieden. Echter, deze cactus is alleen leverbaar in kleine aantallen. De Cereus Monsteruosus is leverbaar in pot maat 19 met de hoogtes 55 of 65 cm.

Cereus Florida

De Cereus Florida is een unieke cactus met dikke vertakkingen en een lichtblauwe kleur. De cactus voelt zacht en broos aan en oogt huiselijk. Laat je niet misleiden door de huiselijk uitstraling van de Cereus Florida cactus, want er zit venijnige stekels op.  De Cereus Florida is een langzaam groeiende cactus die wij leverbaar hebben in pot maat 17 met hoogtes van 50 á 60 cm.

Dessert mix 17

Dessert Mix pot 17 cm bestaat normaliter uit 3 soorten per fust, waarbij u uit 6 verschillende soorten cactussen kunt kiezen. Ook kan er een mix voor uw klant op maat gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een zuilenmix: ‘Cereus, Eritrea en Acruensis’ of een Euphorbia mix: ‘Trigona, Rubra en Lactea’, of een standaard Dessert mix: ‘Acruensis, Trigona en Cereus’.